010-3302000

Flyttstäd

Flyttstädning i Varberg

 

Vi gör allt för att du och den nya bostadsgästen ska bli nöjd. Vår Kvalitetsgaranti ger nöjda kunder vilket är vårt största mål.

Städarna som har hand om just ditt objekt har med sig allt som kan behövas som t.ex. redskap, städmedel, stegar och lampor. Du behöver inte tänka på något sådant när du bokar hos oss. Vi ser till att lämna ett skinande rent objekt till nästa ägare/hyresgäst. Skulle de däremot ha något att påpeka gällande städningen kommer vi så snart vi kan tillbaka och fixar det. Det är det som är Nöjd Kundgaranti.

 

Överlåt flyttstädningen åt oss

 

En flyttstädning är inte vilken städning som helst. Det är flera moment som måste göras och det måste dessutom genomföras korrekt. Det är klart att man kan genomföra allt detta själv en det är ett arbete som kräver mycket tid och energi från dig. Varbergs Flyttstäd kan hjälpa dig med detta! Dessutom måste man tänka på att det inte är du själv som ska vara nöjd utan nästa bostadsgäst är den som har sista ordet och som kan kräva att fel åtgärdas. När du anlitar oss behöver du inte oroa dig för detta. Vi sköter allt från början till slut och garanterar att resultatet blir bra.

Vi på Varbergs Flyttstäd ser till att:

 

  • Du slipper tänka på städningen
  • Rätt person blir nöjd med resultatet
  • Städningen alltid blir godkänd
Du når oss även på 010-3302000 eller fyll i en offertförfrågan

Tveka inte att kontakta oss om ni är intresserade av att få en offert. Svar inom 24 timmar!